onsdag 13 februari 2008

Information inför framtiden

Hej svej
Här kommer information om saker och ting som ligger längre fram i tiden, och sånt som kommer att komma upp på bloggen lite senare.

· Tårtbuffén
Vi har bestämt oss för att köra en billig efterrättsvariant, och dessutom god. Vi tänkte varken köpa eller baka något själva, utan göra ett knytkalas av allt istället och ge i uppgift till den som vill och orkar att bidra med en cheesecake, kladdkaka, jordgubbstårta, you name it. Men innan ni sätter igång med baket så vill jag och Jonas bestämma vad ni ska göra, så vi kommer att lägga upp diverse recept som vi har bestämt oss för som sedan får tingas av er genom att ni skriver i kommentarerna vilken grej ni vill baka. (Det är naturligtvis frivillligt att hjälpa till med efterrätten eller inte!)

· Underhållningsbidrag – vem man anmäler sig till?
Jo, ni vill ju säkert (förhoppningsvis) sjunga, dansa, spela teater, läsa dikter och tal och utöva all möjlig sorts underhållning på bröllopsfesten.
Det finns två tjejer som heter Malin Hansson och Elin Risberg, och dessa vackra personer utgör vårt värdpar. Det är dom ni ska anmäla er till när underhållningsbidrag börjar bli aktuellt. Båda är ute och reser i vår och kommer hem i maj, så det blir inte förrän i juni som det går att kontakta dem med bidrag till festen av olika slag. Mer info kommer längre fram i vår.

· Bröllopspresenter
Om ni undrar vad vi behöver så kommer vi att lägga ut våra önskningar på bloggen. Det vet vi dock inte än vad det är, så det tar vi senare.

· Storforsen
Söndagen den 6 juli, dagen efter bröllopet så planerar vi att åka till Storforsen. Det ligger ca 8 mil efter en väg inåt landet och attraktionen där är Piteälven i form av en stor, dånande fors. Ni som har varit där vet vad det handlar om, men för er som inte vet så kan jag tala om att det finns "pölar" som är roliga att bada i och hoppa i, för den som vågar så är den högsta "klippsvikten" 12 meter. Vi tänkte göra en utflykt dit om det blir bra väder, och den som vill är välkommen dit att bada, äta upp rester från bröllopsmaten och umgås.

Det var all info för denna gången!
Förutom det så vill vi säga att tips och idéer och hjälp med bröllopsplaneringen mottages tacksamt. Det är roligt om så många som möjligt är delaktiga. :)

Tack för oss

2 kommentarer:

  1. JAG KOMMER!!! låter helt underbart underbart mysigt!!! tack för inbjudan och SNYGG inbjudan!!! kramarf!!!! !!!!!! och några till !!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Vilken tid kommer de bli i storforsen.. kommer antagligen att åka med flyg upp och ner.. Så funerar på om jag skall ta ett sent flyg hem på söndagen..

    SvaraRadera