söndag 26 april 2009

Händer

och fötter.

Idag har vi medverkat på EFS, Jonas spelade bas! Han var bra, och så hade vi Jesper på trummorna och Ulrika på sång, och jag spelade piano. Det blev några "vanliga" lovsånger, ganska enkla. Det gick bra.
Sedan så har vi ju haft 10-13 grader varmt och sol de senaste dagarna, idag var det 13 grader i skuggan redan klockan nio. Så efter gudstjänsten köpte vi oss en kulglass och satt ute och åt den i solen Jonas och jag.

Nu ska vi få äta hos min kära farmor, hon bjöd oss idag när vi sågs i kyrkan. Det blir väl gott som vanligt! :-)

Veckan som väntar är fullspäckad, jag Hanna har innevecka måndag tisdag onsdag, vilket betyder att det är en hel del labbar och seminarier och grejer. På onsdag tar vi vårt pick och pack med oss till universitetet och åker till Kallax på eftermiddagen, mot Landvetter och Borås!

Och annars... IKEA gick bra, vi hade tänkt landa på 1000 kronor, och det blev 995kr, så vi prickade in det rätt okej tycker jag! Av summan förstår ni säkert att det inte blev så mycket stora saker. Lite smått och gott. Grymt roligt var det i alla fall.


Goodbyes. Eller god bajs om ni föredrar det ;-D

3 kommentarer:

 1. Lite pics på fynden kanske?

  SvaraRadera
 2. Blir nyfiken på vad ni köpte på IKEA. Ni får berätta när ni kommer. Ska bli så kul att träffa er igen. Vitsipporna blommar för fullt! Får nog ta och vårstäda lite efter att ha sett er lista. Vi ses på onsd. Kramar.

  SvaraRadera
 3. Fina ni! Gott att få läsa att ni lever och mår bra. Risken är ju bara att jag har stenkoll på er och ni inte har en susning om vad som händer i Uppsala. Så; Malin har varit här i helgen, det var över 20 grader i skuggan och en sol som gjorde axlarna rosa. Nu läser jag om konflikten i Somalia och ojar mig.

  Kram!

  SvaraRadera