måndag 6 april 2009

Helgen som gick

Fredag
Då var det cafékväll på EFS Piteå, med Jonas Alfhorn (den nya prästen som ska tillträda i juli) och hans fru Sara. De är trevliga. Det var mycket folk!

Lördag
Vi tog tillfället i akt att städa lägenheten under dagen, och på kvällen stundade ett...
...Xbox-party! Hehe. Det säger allt!
Nämen vad vi gjorde var att vi hade kompisar hos oss, åt diverse onyttiga saker och tävlade i Burnout Party. Vilket var väldigt kul. Och väldigt farligt för oss tävlingsmänniskor. Men jag vann en gång (Jonas vann alla andra gångerna)!

Söndag
Gudstjänst på EFS där Alfhorn predikade och Lina, min storaste syster, var mötesledare. Scouterna medverkade också. Myyyycket folk även här. Efteråt tog jag och Jonas en korv på busstation och sedan var vi hemma resten av dagen. Jag var sjukt trött på kvällen.

(Ett meddelande till sydligare breddgrader: Vi kanske vill komma redan till valborg. Det passar bättre för oss. Men huruvida det passar för er vet vi ju inte. Vi får höras mera!)

6 kommentarer:

 1. Hur går det med sparandet? ;-) Vi vill åka till ikea! :-)

  SvaraRadera
 2. Kära ikea-vänner, tyvärr går det inte så jättebra med vårt sparande. Alltså vi har inte så supermycket att spendera för MEN vi kanske följer med ändå ;) Frågan är NÄR vi skulle åka i så fall!

  SvaraRadera
 3. Vi har inte heller så mycket pengar, men vi ska inte köpa så mycket heller... Jag vet inte när vi ska åka, efter påsk i alla fall ;-) Slutet av april någon gång kanske. Det bästa vore väl om vi kunde åka på en vardag, men det känns som att det inte är så stor chans att vi kan hitta en sådan då vi alla är lediga ;-)

  SvaraRadera
 4. Vi har ett förslag: Fredag vecka 17, den 24:e. Passar nog för oss. Det vore ju bra att åka över dagen, alltså! :) Hur ser ert schema ut då?

  SvaraRadera
 5. Fantastiskt :) Vi pratade om att det är bara en dag som vi kan åka den närmaste tiden. Nämligen fredag 24/4. Så vi hoppades att ni oxå skulle kunna då :D
  Ska vi bestämma den dagen då? ;)

  SvaraRadera
 6. jomen visst det later bra! Sa trevligt! borjar fa lite IKEA-abstinens ju.

  SvaraRadera