tisdag 28 april 2009

Skrivande leder till blogginlägg

Abstrakt: Leda och trötthet gjorde att man en kväll ville få utlopp för sin kreativitet. För att uppnå detta syfte valdes metoden att navigera sig in på bloggen och skrivit ord i ett inlägg. Resultatet blev ett inlägg som publiceras här. Detta finner man trevligt men kanske lite väl obetydligt för omvärlden.

Bakgrund och Syfte: Eftersom att man efter en dag på skolan är trött och inte orkar diska just nu ville man göra något som inte var så jobbigt och samtidigt få utlopp för sin kreativitet.
Metod: Ord har skrivits i en tjänst som heter blogspot. Detta har gjorts genom att man med sina fingrar har hamrat på ett så kallat tangentbord.
Resultat: Ett blogginlägg som visas offentligt på en webbsida.
Slutsats: Det blev inte av någon avgörande betydelse för omvärlden även om det stillade en persons leda. Mer inspiration och forskning behövs.

Hej vänner,
den rubrik ni läste är en typisk för kvalitativa forskningsartiklar. Signifikant för en sådan är att man ska kunna läsa av innehållet i artikeln, så ni får tänka att det här inlägget var en vetenskaplig artikel. Right?
Har även tagit med forskningartikelns obligatoriska delar och mer därtill.
(Ja, jag hade seminarium om artikelanalyser hela gårdagen.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar