onsdag 8 juli 2009

Wä havva ne' ört

Hej kära vänner! En liten uppdatering kring vad som händer i våra liv dessa dagar.
Jo, vi jobbar båda två så det blir mycket långa dagar som vi bara hinner ses en liten stund på.

Förra och förrförra veckan, då det var sådär varmt, då hade vi fullt upp med att ta vara på dagarna och sola, bada och så vidare. Vi hann bada på gläntan, havsbadet och i pottan.

Sedan har vi hunnit med en födelsedag och en bröllopsdag. I fredags, den 3:e, då fyllde Jonas 23 år och då var vi på ett evenemang på Piteå Havsbad som kallas för "Beach Party". Det var inte mycket att hurra för, men det vi kom dit för var konserten med the Beach Boys (två av originalmedlemmarna!) vilken gjorde oss väldigt nöjda med kvällen ändå. Vårt dilemma där borta blev att vi kom dit redan vid sju, då grinden öppnades, men konserten började inte förrän kl 22:30, så vi fick försöka gå omkring och hålla värmen uppe i några timmar först. Men det var en väldigt bra spelning. Det var fredagen det. Lördagen jobbade jag, och söndagen firade vi vår bröllopsdag med att åka till Skellefteå, där vi bland annat besökte ett väldigt mysigt fik med tillhörande handel och loppis. Vi kollade även in en konstutställning. Många fina keramikprylar.
Sen åt vi på Max också. Dagens nästan höjdpunkt. I alla fall i matväg.

I måndags fick vi fint besök av långväga gäster; Isak, Corre, Anna. Peter var också med. Vi käkade hemmagjord pizza och tog en minigolfrunda på Norrstrand, det var mycket trevligt.

Igår (tisdag) jobbade Jonas, och jag var ledig så jag var med min kära bröllopsvärd och vän Elin. Vi shoppade secondhand och jag hittade en klänning till bröllopen. Sen lagade vi soppa tillsammans och kollade på Michael Jackson på teven.

Idag har vi båda jobbat, Jonas 8-12 och jag 12-22. Man kan säga att vi lappar över dagarna med våra olika jobbtider. Detta är något som vi märkte var ett genomgående drag i juli månad - endast 2 dagar är vi lediga båda två. Snyft och snörvel... Men vi tror stenhårt på att sommaren är en tid då man hinner och orkar hitta på saker samma dag som man har jobbat eller ska jobba! Som ni har märkt så har vi utnyttjat tiden väldigt väl de senaste veckorna, vi har det ört som man säger här.

Nåväl: fortsättning följer på vår tillvaro. Som i helgen betyder bröllop av hjälmaredvänner (en bibellinjare + en friskvårdare = sant). Med bröllopet följer sovgäster hos oss, Anna och Gunnar och en natt Anna Elg. Välkomna ska ni vara. Ser fram emot detta väldigt mycket!

Det är sjukt roligt att få ha en så innehållsrik tillvaro, speciellt eftersom att och just för att en av beståndsdelarna i den är att få träffa kompisar som man inte träffar så ofta. Idag har det varit en lång dag på havsbadet, men vad gör det när man har en så rolig helg att se fram emot? (Ingenting, dö dö dö dö, ingenting...) (haha, Elin, hoppas att du läser bloggen!)

Haha. Såhär lång tid brukar det verkligen inte ta att skriva ner det som har hänt på sistone för oss...

3 kommentarer:

  1. Låter väldigt kul! Trevligt att läsa att ni har varit i gång. Och grattis i efterskott Jonas! Detta missade vi ju totalt! Hoppas det var en fin dag. Nu ska vi börja äta frukost.

    SvaraRadera
  2. Hahaha, klart jag läser!

    SvaraRadera
  3. Korrigering från inlägget: Anna, Gunnar och Lina sover hos oss, inte Anna Elg. :-)

    SvaraRadera