måndag 10 augusti 2009

Bad och marmelad

Hej på er! Det är så skönt att vara ledig, tycker jag, speciellt när det är greklandsvärme... nästan...
Har legat på någon strand rätt så ofta de senaste dagarna, igår låg jag och Sofia på hammenviken tillsammans med tusen andra barnfamiljer. Det var riktigt skönt, vi softade och pratade och läste. När Jonas slutade sitt jobb 16:15 slöt han upp med oss och tog sig ett bad, och sen åt vi på PitStop i Öjebyn. (Det var inte bara vi som hade fått den idén.)
Måste tillägga om nattbadet igår också, vi var ett gång på åtta stycken som åkte ut till havet (gläntan) vid tiotiden och tog oss en kvällsdopp. Riktigt skönt! Lite scary var det också för det åskade på håll, så man såg hur det oupphörligen sken upp av blixtar längre bort. Det var kul! Lite mörkt var det också, så det gjorde ju att det kändes utomlands-aktigt med den varma luften. (Vi här i Norrland är ju inte vana att det blir mörkt på kvällarna om somrarna).
Idag är första dagen med lite sämre väder. Jag och Jonas är igång med att producera marmelad och sylt av egenplockade körsbär respektive blåbär. Spännande.
Nu är det bara några dagar tills vi åker söderut med Lina och Ante. Ska bli jättejättebra att få återse svärfamiljen. Längtar.
Åovär änd aot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar