onsdag 12 augusti 2009

Om the Resan (med stort r)

För ni som inte vet om det så kommer vi inte att vara anträffbara från och med i övermorgon (fredag 14:e) och till och med fredagen därpå. Eller, jo, ni kan nog nå oss på mobilerna, men inte i real life, om ni inte är någon av vårt resesällskap förstås. Anledningen är att vi åker på semester. Vi och Lina och Andreas sticker iväg med bilen.
På fredag kommer vi att sträckköra ner till --- och träffa --- och vara med på ---. Varför jag skriver så kryptiskt är för att det är lite hemligt. Kanske. Sen åker vi till Borås under lördagen och träffar Larssons, bor i Äspered hos dom till på måndag, kanske tisdag för mig och Jonas. Det får vi se. Där ska vi hinna umgås så mycket det går med husets värdar. Under tisdagen och onsdagen har vi ena goa aktiviteter inplanerade i der stad af Göteborg - såsom Universeum och Liseberg, exempelvis. Då ska jag och Jonas få sova hos de snälla människorna Isak och Corre. Torsdag innebär sträckkörning hem till Piteå, om inte Jonas får byta skift för i så fall åker vi kanske inlandet och övernattar någon annanstans.
Ja, nu vet ni hur vi planerar, ni som var intresserade av att höra vad vi ska ha för oss.
Vi tycker att det ska bli kul att komma ifrån hemmet lite och få hitta på skoj och bus i västergötland. Och få lägga på oss lite vässchöttsk brytning.
(Och, vi är öppna för förslag om någon kompis skulle vilja träffa oss där nere. varför inte följa med på Liseberg? Det vore väl nice att bli ett helt gäng. Eller universeum kanske?)
Here we come!

2 kommentarer:

  1. Yes, vad jag är taggad. Ska bli grymt kul!! Ses 07.00 imorrn då. Visst packar ni nåt förmiddagsfika typ nån macka? Kram!

    SvaraRadera
  2. mm vi gör oss en macka. eller godis. moaahaa.

    SvaraRadera