tisdag 19 oktober 2010

Lekte med kameran

..när jag inte hade nåt att göra. Liksom nu. Varför jag visar lite av de knäppta men icket knäppa korten. Förhoppningsvis. Eller nåt. Bajs.

Måste jobba på gäddhänget här ser jag! Haha.

2 kommentarer:

 1. Rebecka Rindemo20 oktober 2010 18:05

  Hejsvejs!

  va fin du är:) och din blogg är jättefin. Du kanske kan hjälpa mig med min blogg lite, är inte jättehaj på hur allt fungerar;) är allt bra med dig? anette sa att du var tvungen att flytta tillbaka till Piteå en sväng, hinner vi ses innan de tro? jag kommer hem den 29:e och stannar en vecka, skulle vara jättekul och träffas, det var ju såå längesen sist!

  Ha de gott & gå i frid!
  Kramar från Rebecka

  SvaraRadera
 2. Hej! Tack så mycket! :) Detsamma, såg just att du hade lagt in en ny bild på dig, tycker din blogg ser väldigt fin ut. Jag vet egentligen inte så mycket heller, har bara använt mig att bloggers designverktyg. Då går man in på instrumentpanelen, design och malldesigner. Så finns det lite olika förslag på mallar. Man kan experimentera under tiden, eftersom det finns förhandsgranskning. :)

  Annars är det bra! Ajdå, den 29:e har jag redan åkt! Praktiken är till mitten av januari. Det hade varit jätteskoj att ses annars! Hoppas livet leker bra i Stockholm, och att du hittar nån riktigt bra stans att bo.

  Hälsa Simon! Många kramar

  SvaraRadera