måndag 28 februari 2011

Finally

we are owners of an apartment! I alla fall very soon!

Den ligger på Norrmalm, närmare bestämt Folkungagatan. Borås.
Eftersom att ägandet inte kommer på oss förrän inflyttningsdatumet, så är kontraktet så kallat svävande. Men det ska mycket till för att det inte ska gå vägen nu, när papprena är påskrivna, så jag tror det går bra att berätta det!

Den är renoverad 2006, har en väldigt fin och perfekt i storlek till oss. En 3:a på 73 kvadratmeter, inte mycket egentligen, men den känns precis lagom tack vare att den har en fin och öppen planlösning. Min personliga och överlägsna favorit är ändå diskmaskinen. Vilken lycka!!

Vi är glada såsom fågeln i morgonstunden över att det är fixat med lägenhet, av många anledningar. Inte minst ska det bli trevligt att få ha ett eget hem tillsammans igen med ett eget hushåll. Det ser vi båda massor fram emot.
Sedan skadar det ju inte att man får handla lite möbler och andra inventarier, ordna och dona så att hemmet blir lite personligt, och framför allt att få bjuda hem gäster och vänner och familj.

Nu bestämde jag att det är officiellt; vi har en lägenhet! Jippie!

10 kommentarer:

 1. Grattis!! När flyttar ni in?
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Diskmaskinen är människans bästa vän! Och det är ju så sant det som Aristoteles sa redan på 300-talet f.Kr.: "En diskmaskin utan lägenhet är bättre än en lägenhet utan diskmaskin." Men en lägenhet MED diskmaskin är ju det överlägset bästa.

  Hur som helst, kul! Vi kommer och hälsar på.

  SvaraRadera
 3. Tack Anna, som vi vet nu är den 2:a maj, men kan mycket väl bli tidigare. :)

  Andreas: Visdomsord, även om jag tvivlar på ursprunget. Källa tack! ;) Ni är välkomna!

  Tack Magnus!

  SvaraRadera
 4. HAHAHA, Andreas! :D

  Syster, så grymt! :D Den verkar fantastisk! Måste prata över Skype snart! :)

  SvaraRadera
 5. Grattis Hanna! Detta tycker vi om. Har tänkt och ringa er för att vi vill träffa er igen snart. Jag och gunnar ska till Lund i helgen och nästa helg ska jag på friskis utbildning och gunnar jobbar men helgen där på kanske? /Anna& Gunnar

  SvaraRadera
 6. Robert: Ja, sannerligen!

  Anna och Gunnar: Vi vill oxå ses! Den helgen kan vi fredag kväll, jag jobbar lördag och söndag. Om det funkar för er så är ni mycke mycke välkomna hit! :D

  SvaraRadera
 7. ÅH va rolig för er, stort Grattis!! låter ju perfekt:D Många kramar!

  SvaraRadera
 8. Tack Rebecca! Kram tillbaks!

  SvaraRadera