lördag 30 april 2011

Cåz am liiiving ån ö jätpläin

Nu, gott folk, händer det grejer!
Igår gick första flyttlasset till mer tätbefolkade breddgrader. Vi har några möbler och lådor kvar, annars står nu picket och packet och väntar på oss i de nystädade rummen på Folkungagatan 23a.
Det var en magisk känsla igår eftermiddag, då jag efter jobbet tog en sväng förbi lägenheten för att kolla att städningen var okej. Riktigt nice att få vara där helt ensam och gå runt och titta, lukta och känna. Städningen var nice den också, förutom att ugnen inte riktigt var superfräsch och att vi fick frosta av det sista i frysen. Det var det dock värt att göra själv istället för att vänta med flytten till på måndag bara för att städfirman skulle hinna dit och fixa det.

Igår kväll hade vi hjälp av hela familjen Larsson, och det gick nog på mindre än en timma att lasta över från bilarna in i lägenheten. Nu har vi (Jonas och jag) kvar den tuffaste delen; uppackningen... vilken jag både bävar för och längtar efter!

Ska verkligen försöka orka/hinna ta lite bilder så får ni ta del av kalaset ni också.
Schemat för idag ser ut som följer:
  • Flytta över det sista
  • Köpa sängar på IKEA
  • Börja packa upp

Och kanske, om vi har någon lite gnutta energi ikväll, åker vi och tittar på majbrasa i Äspered och lyssnar på svärisarnas fina körsång. 

Fredrik funderade på att hålla upp skylten ikväll.
Jag erbjöd honom en 20:a men han verkar ha bangat ur.

Trevlig valborg!

2 kommentarer:

  1. Haha, vi har inte packat upp sakerna ur alla kartonger än och det har gått tre månader :) JAG tycker att ni är duktiga om ni hinner göra "allt" klart på tre månader! Ha en supertrevlig valborgs! Anders och jag ska grilla hos Johan och Julia. Sedan ska vi köra till Jonas och Johanna och vara där med hemgruppen, Lina och Andreas (plus kanske några till?). Kram!

    SvaraRadera
  2. Haha, ok, då vet vi att det inte är nån brådska ;). Det lät som en väldigt bra valborg, hoppas ni hade det trevligt. Vi flyttade hela kvällen... Men det blir ju valborg nästa år också! Vi kommer inte upp förrän i slutet av juli. Ni är alltid välkomna hit ner, dock! Stor kram!

    SvaraRadera