torsdag 29 september 2011

Brittsommar

Dagen som nästan har gått...
18 plusgrader och strålande sol. Nu vet jag vad britt-sommar är för nåt, Julia!
Har varit ute och stökat hela eftermiddagen. Inte så smart, nu orkar jag inte ens åka och handla. Dessutom lär halva Borås befinna sig på ICA just nu. Dessutom är det lite sent att handla nu. Det får bli senare ikväll, om andan faller på. En himla tur att vi har massa mat redan. Torsk äter vi idag. Ingen personlig favorit, men vad gör man inte för att få i sig lite fisk. Har redan dåligt samvete för att vi inte äter det 3 gånger i veckan som det står på omega3förpackningarna att man ska göra. Torsk. Har ni nånsin hört nåt torrare, tråkigare och mer icke inbjudande?

Har ont i fingrarna efter några timmars uppdragande av ogräs. Ändå är det bara en tjugondel av gräsmattan som är rensad. Egentligen skulle man ha gjort det kontinuerligt under hela sommaren, men vem orkar eller vill det? Det blev stora jordfläckar kvar. Hoppas gräset växer runt dem. Det brukar gräs göra, väl?

Åh, nu lyser kvällssolen riktigt vackert på den höstfärgade eken utanför fönstren. Här är två kort på hur det ser ut just nu, men de gör inte rättvisa åt härligheten i verkligheten.2 kommentarer:

  1. Tro't eller ej, men jag skulle ge mycket för att få äta lite torsk just nu! ;)

    Snyggt typsnitt på rubrikerna förresten. :)

    SvaraRadera
  2. Det kommer i nästa brev ;) haha, nej det går nog inte. Får skicka med en kylklamp också...
    Tack! Det är roligt med lite fräscht och nytt ibland.

    SvaraRadera