fredag 6 december 2013

Mammaledighetsaction

Har inget direkt jättevettigt att skriva. Så jag delar med mig av tre av dagens "händelser"... (ni vet, när man är mammaledig får man njuta av den spänning man får.)

Nummer ett: Jag får tydligen mardrömmar av kyrkans mamma-pappa-barn-grupp. Jag är ganska säker på att det härleder från i onsdags när vi hade det stora havet (blått tyg) med alla (plast)fiskarna på. När vi gungade havet så åkte en stor fisk upp i luften och var jättenära att kraschlanda i Miriams huvud, men jag räddade henne i sista sekunden. Inatt drömde jag att jag var i ett rum med två stora akvarier efter väggarna, fullproppade med akvariefiskar i olika färger och former. Men det var nåt speciellt med dom där fiskarna. Dom var farliga, riktigt livsfarliga och aggressiva. Jag och någon mer (okänd) skulle släppa ut dom av den anledningen. Men nåt gick snett, så de började hoppa ut och anfalla. Fiskarna var som små onda mini-demoner och jag var livrädd för dom.
Den där händelsen i onsdags satte tydligen djupa spår... Nåja, nu är det ju bearbetat i alla fall! ;)

Nummer två: Miriam är i en mammig/gnällig period sedan igår. Jag var dum och erbjöd mig att ha henne inatt, skulle jag aldrig ha gjort. Hon sov sämre än hon har gjort på länge. Både jag och Jonas likaså.
Hur som helst så är hon väldigt mån om att få klamra sig fast vid mig, speciellt när hon ska somna, och hon är inte direkt varsam heller. Så för en liten stund sedan gav hon mig näsblod. Japp, hon körde in tummen jättehårt rakt in i näsborren. Stackarn, hon har nog lite ont i tänderna... och stackars mig också litegrann!

Nummer tre: En björk blåste ner på våran tomt inatt, bara någon ynka meter från huset.

För övrigt... så önskar jag er en härlig och glad andra advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar