måndag 3 februari 2014

Uppdatering

Om läget just nu.

Miriam somnar själv i sin säng, vi har lyckligtvis lyckats med att lära henne det. Just nu har jag ganska nyss tagit det (svåra) beslutet att sluta amma. (Vill tacka Lina för hennes kloka ord.) Så det är nedtrappning på gång nu, har tagit bort morgon och har bara kväll kvar. Hon vaknar alltid ungefär när vi går och lägger oss, och kan inte slappna av förrän hon har fått amma. Det kommer nog vara svårast att sluta med den stunden, för även om lilla fröken är mogen för att sluta amma så kommer hon nog inte ge upp utan protester.

VI LETAR HUS I/UTANFÖR ÄSPERED. TIPS NÅGON!?!?

Vintern verkar inte trivas så bra i Borås. Den kom i någon vecka, nu har nästan all snö tinat bort på bara två dagar med milt väder. Idag har det varit ungefär 4 plusgrader. Back to Den höstiga grådaskigheten som har en sällsynt talang för att stjäla Det glada och spralliga humöret.

Jag ser fram emot denna vår med skräckblandad förtjusning. Att vara mammaledig - otroligt roligt (vissa dagar) och segt och tungt (vissa dagar). Utmaningen att hålla igång med både aktiviteter på dagarna såväl som den fysiska gör sig gällande. Den förra kommer nog inte vara något problem, våren är proppfull med roliga grejer, vilket förstås känns grymt kul! Men det gäller att inte ta på sig för mycket bara... och försöka simma lugnt mellan varven. Vi ska bland annat åka till Jonas mormor&morfars stuga i Idre en vecka, Jonas föräldrar är också där och de kommer säkerligen att vara barnvakt en hel del. Vi klagar inte. Jag och Miriam ska också upp till Pite en tripp och träffa både nya och gamla kusiner. Till Miriam, alltså. Ny som i två veckor och gammal som i 4 månader upp till 3,5 år. Släkten Strand producerar!! Sen är det mycket sång och musik också, vilket ibland kan kännas tungt men för det mesta är det jättekul och oavsett hur det känns är det nyttigt att hålla igång rösten och pianospelet. Ska vara med i kör och sjunga med Michael Johnson, han har gjort många fina sånger som man inte tänker på att han har gjort.

Okej, vi stannar här. Det här var ju riktigt härligt - att blogga! Det var längesen. Känns bra att ha en blogg. Jajamänsan. Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar