tisdag 1 april 2014

Idre here we come!

Nu åker vi till Idre ett tag. Vi har längtat efter detta avbrott i vardagen och nu är det äntligen här! Vi har förmånen att få låna släktingars hus så det blir ingen dyr semester. Vi ska åka lite på längden och lite utför och kanske bara slappa någon dag. Jonas föräldrar är redan där, de kommer att stanna vilket innebär att vi får trevligt sällskap och en del barnpassning. Idag väntar en åtta timmars resa med bil, be gärna för den! Men vi har hört att vägarna ska vara bara hela vägen, skönt!

Nu pillar vi med den sista packningen, som har en förmåga att bli i form av kassar. Vi har nämligen packat in det mesta i bilen redan, Jonas jobbar så vi packade igår kväll så jag skulle slippa moment 22. Att gå flera vändor till bilen med Miriam och packning... Ja, hur intressant kan det vara att läsa om våra packningsförberedelser ens? Vet inte, men mycket mer spännande än så är inte livet just nu!

Jag har i alla fall med mig kameran, så har vi tur kommer det kanske upp en rapport här sedan. Så länge det finns liv, finns det hopp. Hoppas ni får en fin och bra vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar