tisdag 24 juni 2014

Inredningsfunderingar.

I höst hägrar en flytt för oss, som jag tidigare har nämnt.

Jag är inspirerad till tusen och har många, många drömmar när det gäller inredning! Är verkligen inget proffs i detta område. Men det finns goda förutsättningar i det torp som vi ska få hyra. Drömmarna får såklart vänta på sig, en del i alla fall, eftersom vi inte äger torpet. Men med små medel tror jag att det kommer bli mysigt, om det nu går att få mysigare än hur det i nuläget är!

Pendlar dock fram och tillbaka vad gäller stilar. Gammaldags-vackert-inspirerande eller modernt-snyggt-funktionellt!? Har aldrig kunnat sälla mig till en stil och stanna där. Lutar kanske mer åt det gammeldagsa hållet. Med tanke på våra tillgångar för närvarande lär det bli vad det blir, oavsett intention. Även om det inte lär bli något urklipp från Sköna Hem, så hoppas jag att det i alla fall blir lite personligt och hemtrevligt! 

Blev väldigt inspirerad nyss av att läsa den här artikeln. Där tänker jag att vi ska göra en visit i sommar, när vi är där uppe. Uppe i P-town...

Regnar det ute finns alltid sittplatser inomhus.

2 kommentarer:

  1. Men yeah! Tsk för infon! Kul att du är den som kläcker det to mej! Sa jag att vi får ett eget café i Roknäs också? Det blir många fikatrippar när ni kommer! Kram

    SvaraRadera
  2. Roknäs-café, det låter som en dröm! En resa med fikatema blir det i sommar, det hör jag ju. Inte mig emot alls. Längtar tills dess och framför allt efter er!!

    SvaraRadera